Jag vill se min personlig information hos TravelBird. Hur gör jag det?

På TravelBird tycker vi att det är viktigt att du kan se den personliga information vi lagrar. Därför kan du lätt exportera och ladda ner den personliga information vi har ansluten till din e-mailadress.

Följ dessa steg:

• Gå till sidan “Ladda ner din personliga information”
  • Fyll i din e-mailadress och se till du sparar din unika pinkod innan du klickar på knappen “begär nedladdning”. Du kommer att behöva koden senare.
  • Ett bekräftelsemail har skickats till din e-mailadress.
  • Klicka på knappen “Bekräfta min begäran” i mailet inom 24 timmar
  • Du kommer att få ett till mail inom 24 timmar när informationen är redo att laddas ner.
  • Skriv in den unika pinkoden från steg 2 för att ladda ner en ZIP-fil med din personliga information

Vänligen kontakta oss här om du önskar hjälp.

Du finner mer information om din rätt att se din personliga information som vi har i vår sekretesspolicy.