Var kan jag se statusen för min återbetalning?

Om du väntar på en återbetalning från TravelBird, till exempel vid en avbokning, kan du granska statusen för din återbetalningen på ditt TravelBird-konto via Dina resor.

Om du inte har ett konto än, vänligen skapa ett här eller läs den här artikeln för mer information.

Så snart som en begäran om återbetalning lämnats av antingen dig eller TravelBird, börjar vi att behandla din återbetalning. Det kan ta cirka 14 dagar innan beloppet återbetalas till det bankkonto du ursprungligen har betalat med, beroende på din betalningsmetod och bank. Om vi inte har möjlighet att hämta din bankkontoinformation automatiskt kontaktar vi dig för att få tillgång till denna information och för att kunna bearbeta återbetalningen.

På “Dina resor” kan du se 3 olika statusar för återbetalning:

1. Din återbetalning behandlas
    Vi behandlar din återbetalning internt.
  2. Din återbetalning har gått igenom
    Din återbetalning behandlas, det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan banken har behandlat återbetalningen och den är synlig på ditt bankkonto.
  3. Din återbetalning har avbrutits
    Det finns ett problem med bearbetningen av din återbetalning, vi rekommenderar dig att kontakta oss via e-post [kundtjanst@travelbird.se]