Behöver jag visum för min kommande resa?

Räknar du redan ner dagarna inför din kommande resa med TravelBird?

Innan du reser, se till att du har förberett alla personliga resedokument, till exempel ditt ID, pass och visum om det behövs.

För resenärer som ska resa till ett annat land rekommenderar vi starkt att du tar reda på vilka regler som gäller inom följande områden:

• In- och utresetillstånd
  • Visum
  • Medicinsk vård / försäkringar
  • Kontaktinformation vid nödsituationer
  • Information om hälsoformaliteterna i landet

Vänligen besök Utrikesdepartementets hemsida eller ambassadens hemsida, för att få de senaste uppdateringarna kring rekommendationer och regler som avser pass, ID och visum (inklusive eventuell väntetid för att få ditt visum).