Jag har avbokningsskydd, får jag tillbaka pengarna om jag avbokar?

Ifall du är tvungen att avbeställa din bokning ber vi dig ta hänsyn till att avbokningskostnader kan tillkomma i enlighet med TravelBirds allmänna villkor. Du kan se de exakta kostnaderna för din avbokning i “Dina resor” via ditt personliga konto.

Ifall avbokningskostnader tillkommer kan det hända att de täcks av din avbeställningsförsäkring, beroende på anledningen till din avbokning. Ifall du har köpt avbeställningsförsäkring via TravelBird med vår partnern ERV kan du läsa och/eller kontakta dem för att kontrollera ifall de kommer att täcka din kostnader.

Telefontider (avvikande telefontider under vissa helgdagar)

Måndag - torsdag: 08:30 - 16.30

Fredag: 08:30 - 16.00

Tel.: 0770 457 971

E-post: info@erv.se

Webbsida: www.erv.se

För att se de exakta avbokningskostnaderna går du till “Dina resor” och klickar på ‘Avboka’. Du kommer att se en beräkning för avbokningskostnaderna som gäller vid denna tidpunkt. När du är säker på att du vill avboka kan du göra detta på denna sida. Var medveten om att avbokningskostnaderna kan förändras med tiden.