Jag stavade mitt namn fel, kan jag ändra?

Om du nyligen bokat en resa med oss och märker att ditt namn är felstavat och inte stämmer med ditt pass eller ID, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Ha i åtanke att flygbolag har strikta regler och namnet på din flygbiljett måste överensstämma med det pass eller ID du reser med. Vi kommer att kontakta flygbolaget och begära en namnändring, vilket i många fall flygbolaget tar en kostnad för. Ju förr vi får redo på eventuella fel desto bättre kan vi hjälpa dig så att du kan njuta av din resa utan att oroa dig.