Hur ändrar jag antal eller avregistrerar mig från nyhetsbrevet?

Om du har ett konto och vill ändra hur ofta du ska få vårt nyhetsbrev kan du reglera detta under “nyhetsbrev” i inställningar. Där kan du välja om du vill få nyhetsbrev varje dag, vardagar, helger eller endast söndagar.

Vi vill inte att du ska försvinna från oss, men om du tyvärr måste så kan du avregistrera dig från nyhetsbrevet genom att klicka på länken “Nej tack, avregistrera mig”.

Om du inte har något konto kan du skapa ett genom att följa den här länken eller gå in via nyhetsbrevet och klicka på länken “Avsluta prenumeration/Motta mindre ofta” längst ner i brevet.