Hur använder jag ett presentkort från TravelBird?

Vad kul att du fått ett presentkort hos TravelBird! Hoppas du ska hitta en inspirerande semester.

Så här gör du med presentkoretet:

1. I bokningsprocessens steg 4 (betalning) kan du klicka på “Lägg till kupong” som står skrivet i blått till höger om “Välj betalningsmetod”.
  2. Fyll i kupongkoden och klicka på “Använd kupong”.
  3. Nu är det fritt fram att boka din resa! Presentkortets belopp dras automatisk av från den totala summan.

Du kan även aktivera presentkortet här genom att fylla i koden som står på ditt presentkort.