Vad gör jag i en nödsituation?

Vänligen ring oss så snart som möjligt om en nödsituation uppstår! Vi är tillgängliga för nödsituationer 24/7 och hjälper dig på bästa möjliga sätt. Observera dock att samtal efter kontorstid strikt är till för nödsituationer.

Om du mot förmodan inte kan nå oss, vänligen kontakta hotellet som du bor på eller flygbolaget som du rest med; vi har stort förtroende för våra partners och är säkra på att de kommer att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.