Vad gör jag i en nödsituation?

Vänligen ring oss så snart som möjligt om en nödsituation uppstår! Vi är tillgängliga för nödsituationer 24/7 och hjälper dig på bästa möjliga sätt. Observera dock att samtal efter kontorstid strikt är till för nödsituationer.

Vi har stort förtroende för våra partners och är säkra på att de kommer att hjälpa dig på bästa möjliga sätt och svara på dina frågor om du mot förmodan inte kan nå oss.

TravelBird har också ett partnerskap med Eurocross Assistance - vilket är ett nödsituations-center. Eurocross Assistance är öppet 24/7 och har assistans över hela världen för resenärer som är på semester. De assisterar dig med medicinsk hjälp, personlig hjälp, problem med fordon och olyckor. För mer information om Eurocross, vänligen besök deras hemsida.