Hur kan jag kontakta TravelBird medan jag är på semester?

Under semestern kan du alltid kontakta oss via TravelBird-appen under “Dian resor”. Här kan du betygsätta dina upplevelser på plats och ge oss feedback. Om du är missnöjd kan du be oss att kontakta dig, så gör vi det så fort vi kan.

Om du inte har TravelBird-appen kan du ladda ner den här och logga in på ditt TravelBird-konto. Har du inget TravelBird-konto än kan du läsa hur du skapar ett i den här artikeln. Du kan även kontakta oss genom att ringa, maila eller via våra sociala medier-kanaler. Vi svarar på dina frågor så fort som möjligt. Om ditt ärende är mycket brådskande råder vi dig att ringa till vår kundtjänst.