Jag har just anlänt till hotellet och det är inte vad jag förväntade mig. Vad gör jag?

Det var tråkigt att höra att boendet inte motsvarar dina förväntningar.

1. Vi råder dig att först informera hotellet om ditt missnöje, då de förhoppningsvis kan lösa problemet direkt.
  2. Efteråt kan du betygsätta boendet och kontakta oss via “Dina Resor” i TravelBird-appen. På så sätt kan vi hjälpa dig att lösa problemet så att du kan ha en fortsatt trevlig resa.

Om du inte har något TravelBird-konto kan du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att framför klagomålet eller lösa problemet.