Kan jag ändra typ av inackordering i min bokning?

Om du ännu inte genomfört bokningen är det möjligt att välja vilken typ av inackordering du vill ha, beroende på vad som finns tillgängligt i erbjudandet. Detta väljer du i bokningsprocessens steg 2, men notera att det kan påverka priset för resan. I vissa fall kan du välja till en specifik middag eller lunch i erbjudandet. Detta görs också  i bokningsprocessens steg 2.

Har du redan genomfört din bokning men vill ändra typ av inackordering behöver du kontakta vår kundtjänst för att se om det är möjligt att ändra. Vänligen observera att oavsett om du redan genomfört bokningen eller inte så är det bara möjligt att ändra inackordering om detta erbjuds i resan.