Kan jag lägga till barn eller fler vuxna i mitt resesällskap?

I sektionen ‘Ytterligare information’ i ett erbjudande kan du läsa om exakt hur många personer som kan bo i de tillgängliga rumstyperna. När du klickar på ett grönt datum i kalendern kan du se vilka rumstyper som finns tillgängliga (t.ex. dubbelrum, 3-bäddsrum eller familjerum).

Oroa dig inte om bara en rumstyp finns tillgänglig - du kan även välja att boka två likadana rum! I så fall ber vi dig meddela detta till kundtjänst så vi vet att ni reser i sällskap.

Vi försöker gärna ordna så att era rum är belägna intill varandra, men det är tyvärr ingenting som vi kan garantera.