Hur ska jag förbereda mig inför min semester?

För att hjälpa dig att förbereda dig inför din resa har vi skapat en checklista som du kan använda innan du ger dig av.

• Giltigt ID eller pass som möter kraven från det land du reser till
  • Dina resedokument, som hotell-voucher, boardingkort för flyg och värdebevis för hyrbil eller transfer
  • Vaccinationer, om det krävs.
  • Visum, om det krävs.
  • Då vi inte har möjlighet till återbetalning vid avbokning av erbjudanden som inkluderar flyg är det viktigt att kolla av din reseförsäkring.
  • Om du reser med hyrbil - ett giltigt körkort och kreditkort i förarens namn
  • Njut av resan!

Du kommer också att få ett mail från oss där vi specificerar vad du behöver förbereda inför semestern. Vänligen läs igenom mailet noggrant eftersom den ovan nämnda listan generell och inte specifik för din resa.