Vad är TravelBirds villkor och avgifter vid avbokning?

Du hittar TravelBirds villkor för avbokning och avgifter på samma sida som erbjudandet och i våra allmänna villkor.

Om du olyckligtvis måste avboka din resa vill vi underlätta så mycket som möjligt för dig under processen.

1. Hitta information om avbokningsvillkor och avgifter genom att logga in på ditt konto.
  2. Gå till Dina resor och klicka på “avbokning”.
  3. Där ser du hur mycket pengar du får tillbaka om du avbokar just nu (summan förändras över tid).
  4. Om du vill fortsätta med processen klickar du i att du vill avboka din resa.

Om du inte har något konto än kan du klicka på där här länken för att skapa ett, eller läsa den här artikeln för mer information.

Om du hellre avbokar din resa genom att kontakta oss, vänligen notera att alla avbokningar efter kl. 17:00 kommer att behandlas följande arbetsdag (detta kan påverka beloppet som återbetalas).

Om du har ett extra avbeställningsskydd kan du läsa den här artikeln med tips på hur du ska gå till väga.