Är det möjligt att köra en annan typ av bil, förutom den som är inkluderad i erbjudandet?

Nästan alla har en preferens när det gäller biltyper. Eftersom vi tycker att alla våra resenärer förtjänar att ha en så bra semester som möjligt, gör vi vårt bästa för att se till att du kan köra med en bil i den kategori som du föredrar. Om du önskar uppgradera hyrbilen som är inkluderad i ditt erbjudande kan du kontakta vår kundtjänst, som då kan kontakta vår partner för att försöka arrangera den bil du önskar.

Vänligen tänk på att vi inte kan garantera att den typ av bil som du föredrar finns tillgänglig och att om du väljer att uppgradera din bil kan extra kostnader tillkomma.