När får jag mina resedokument?

Du kommer alltid att få en bokningsbekräftelse via e-post direkt efter att du har bokat och fullföljt betalningen. Genom det här mailet kan du enkelt komma åt ditt TravelBird-konto och "Dina resor".

Beroende på erbjudandet du har bokat kan du antingen se dina resedokument direkt, eller minst fem dagar före avresedatumet. Detta kommer tydligt att anges i din bokningsbekräftelse. Om du väljer att delbetala kommer du att kunna se dina resedokument när alla betalningar har slutförts.

Om du inte har fått något från oss, varken i skräpposten eller i vanliga inkorgen, och avresan är om tre dagar eller mindre, vänligen kontakta vår kundtjänst.