Var hittar jag min bokningsbekräftelse?

Du bör få din bekräftelse inom några timmar efter din betalning/sista delbetalning.

Om du inte hittar TravelBirds bokningsbekräftelse i inkorgen för din e-post rekommenderar vi följande:

1. Sök efter ‘bokningsbekräftelse’ i din inbox
  2. Se efter i din skräppostmapp då bokningsbekräftelsen kan ha råkat hamna där

Visste du att du kan hitta all info om din bokning under “Dina resor” via ditt personliga konto? För hjälp med att skapa ett konto kan du läsa denna artikel