Kan jag ändra namn i min bokning?

Möjligheten att ändra (namn på) resenärerna i bokningen varierar beroende på vad för slags erbjudande du har bokat med Travelbird.

För vissa bokningar erbjuder vi möjligheten att ändra namn i din bokning online, utan att någon extra avgift tillkommer. För att få information om ändring av namn är möjligt för din bokning, rekommenderar vi dig att följa dessa steg:

Gå till “Dina resor” på ditt TravelBird-konto

1. Välj vilken bokning som du vill ändra
  2. Klicka på “ändra bokning” (Om du inte ser detta alternativ, är det dessvärre inte möjligt att ändra din bokning online för tillfället)
  3. Välj att ändra namnet
  4. Fortsätt att följa stegen för att bekräfta dina ändringar

Var vänligen kontakta din reserådgivare för andra eventuella ändringar eller frågor. Vi hjälper gärna till!

Vänligen notera att om vi ändrar namnet i din bokning, tar vi ut en extra avgift för ändringen. För bokningar utan flyg blir det en extra avgift på 125 kr och för bokningar med flyg blir det en extra avgift på 325 kr. Ändringsavgiften debiteras för att täcka våra kostnader.

Vänligen notera att ytterligare kostnader från partner kan läggas till utöver ovanstående avgifter (t.ex. namnbyte för flyg, hyrbilar etc).

Om en annan person ersätter ditt namn i bokningen, se till att personen uppfyller de villkor som gäller för din bokning. Till exempel: Om din ursprungliga bokning inkluderar 2 vuxna och 1 barn, bör detta inte vara annorlunda efter namnbytet.