Vad händer om jag inte kan resa på det datum jag valt?

Vi förstår att ibland kan dina resplaner ändras. Möjligheten att ändra datumet för din bokning beror på vilket erbjudandet du bokat med Travelbird.

För vissa bokningar erbjuder vi möjligheten att ändra datumet för din bokning online, utan att några extra avgifter tillkommer. Du kan se, ändra och även avboka din bokning på “Dina resor” genom att följa några enkla steg. Dina ändringar kommer omedelbart att bekräftas och uppdaterats under “Dina resor”. För att få se om ändring av datum är möjligt för din bokning, rekommenderar vi dig att följa dessa steg:

1. Gå till “Dina resor” på ditt Travelbird-konto
  2. Välj bokningen som du vill ändra
  3. Klicka på “Ändra bokning” (Om du inte ser alternativet att ändra datum, är det dessvärre inte möjligt att göra detta för tillfället)
  4. Välj att ändra datum
  5. Fortsätt att följa stegen för att bekräfta dina ändringar

Var vänligen kontakta våra reserådgivare vid andra eventuella ändringar eller frågor. Vi hjälper gärna till.

Vänligen notera att om vi ändrar datumet i din bokning, tar vi ut en extra avgift för ändringen. För bokningar utan flyg blir det en extra avgift på 125 kr och för bokningar med flyg blir det en extra avgift på 325 kr. Ändringsavgiften debiteras för att täcka våra kostnader.

Vänligen observera att ytterligare avgifter från partners kan tillkomma (t.ex. namnbyte för flyg, hyrbilar etc).