Kommer jag att få en påminnelse för min delbetalning?

Ja, du kommer att få en eller flera påminnelser om din betalning, beroende på det antal delbetalningar som du valt.

När du väljer att betala i 3 omgångar:

• Den första påminnelsen skickas ut 1 dag före den 2:a delbetalningens sista dag.
  • Den andra påminnelsen skickas ut 5 dagar före den 3:e delbetalningens sista dag.
  • Den tredje påminnelse skickas ut 2 dagar föra den 3:e delbetalningens sista dag.

När du väljer att betala i 2 omgångar:

• Den första påminnelsen skickas ut 5 dagar före den 2:a delbetalningens sista dag.
  • Den andra påminnelsen skickas ut 2 dagar före den sista delbetalningens sista dag.