Jag har hittat en fantastisk resa, hur bokar jag?

Först och främst är vi glada att höra att du har hittat ett erbjudande som du vill köpa! Om du vill säkra bokningen följer du dessa steg:

1. Klicka på den gula knappen som heter ‘Boka nu’ i erbjudandet.
  2. Välj ditt önskade avresedatum (och eventuell rumstyp eller antal nätter) och klicka på ‘Nästa’.
  3. Välj det antal personer som du vill inkludera i resesällskapet och eventuella tillval som du vill ha. Klicka sedan på ‘Fortsätt’.
  4. Välj en betalningsmetod och fyll i din information för att färdigställa bokningen.
  5. Förbered dig på att åka på en oförglömlig resa!

Bokningsprocessen är fullständig när du mottar en bokningsbekräftelse via e-post. Vänligen se till att du har fyllt i rätt e-postadress. Om din bokning inkluderar flyg och/eller hyrbil kommer vi även att be dig fylla i din passinformation.