Hur ändrar jag e-postadress för nyhetsbrevet?

Vill du få nyhetsbrevet skickat till en annan av dina e-postadresser? Inga problem!

• Du kan enkelt lägga till din nya e-postadress i fältet längst ned på hemsidan.
  • Om det är nödvändigt kan du avregistrera din gamla e-postadress genom att klicka på länken ‘Avanmäl/Välj hur ofta du vill få nyhetsbrev’ längst ned i vårt nyhetsbrev.

Du skickas vidare till en sida där du kan välja hur ofta du vill motta brevet och om du längst ned klickar på ‘Nej tack, avregistrera mig’ kommer du inte längre att få brevet skickat till den e-postadressen.