Kan jag göra flera bokningar eller en gruppbokning?

Vi erbjuder inte gruppresor men i de flesta av våra erbjudanden är det möjligt att boka flera rum. För att göra det ska du:

1. Välja önskat avresedatum. Tillgänglighet visas per valt datum i kalendern.
  2. Efter att du valt ett datum fortsätter du till Din beställning där du kan välja antal rum. Hur många som kan bo i varje rum visas automatiskt.

För vissa erbjudanden går det inte att välja fler än ett rum. Då kan du istället göra flera bokningar efter varandra. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information och hjälp.