Var hittar jag flyginformation i ett erbjudande?

För att hitta flyginformation om ett erbjudande måste du gå igenom bokningsprocessen och följa dessa steg:

1. Klicka på den gula knappen “Boka nu” eller klicka på ett grönt datum i kalendern längre ner på sidan.
  2. När du valt ett grönt datum du vill resa på, samt (om det är nödvändigt) avreseflygplats och antal nätter klickar du på “Nästa”.
  3. Fyll i uppgifterna och klicka på “Fortsätt”
  4. Du är nu i bokningsprocessens steg 3 och här hittar du all information om flygen (datum, tider, flygplats, bolag och kostnad) i det erbjudande du vill boka. Detta visas till vänster på din skärm.

Har du redan bokat en resa med oss hittar du flyginformationen i ditt TravelBird-konto under “Dina resor”.

Vänligen notera att flygbolag och avgångstider kan ändras, därför råder vi dig till att alltid stämma av dina resedetaljer på flygbolagets hemsida kort före avresa.