Jag har tappat bort mitt pass eller ID-kort. Vad gör jag?

Om du har bokat en resa med oss men oturligt nog har tappat bort ditt pass/ID-kort, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart så möjligt så att de kan se över vad som behövs göras.

Man kan akut ansöka om ett tillfälligt pass/ID-kort från ens lokala myndighet eller, om man förlorat sitt pass/ID utomlands, på svenska ambassaden i landet, men notera att denna process tar ett par arbetsdagar och att kostnader tillkommer.

Om du har tappat bort ditt pass/ID-kort medan du är på semester ska du både kontakta TravelBird, göra en polisanmälan hos den lokala polisen och kontakta svenska ambassaden så snart som möjligt.

Ett tips är att ta en kopia på ditt pass/ID-kort innan du reser.