Vilken information kommer jag att få innan jag åker på min semester?

Efter att du har köpt och fullföljt betalningen av ett TravelBird-erbjudande får du en bokningsbekräftelse via e-post. För att se mer detaljerad information om din resa (t.ex. hotell, flyg, transfer) så kan du klicka på “Dina resor” i bekräftelsemailet och logga in på ditt TravelBird-konto.

• Har du redan ett konto räcker det med att skriva in det lösenord som du valde i samband med att du skapade kontot.
  • Om du inte har något konto än kommer du att bli omdirigerad till sidan där du kan skapa ett. Här fyller du i dina personuppgifter samt väljer ett lösenord, klicka sedan på registrera för att se detaljerad information om din resa.

Beroende på vilket erbjudande du har bokat kommer du antingen att kunna se resedokumenten på en gång eller senast fem dagar före beräknad avresa. Detta står i din bokningsbekräftelse.