Är TravelBird berättigade att återkalla ett erbjudande eller upphäva en bokning?

Trots att vi försöker se till att allting stämmer på vår hemsida, kan det hända att vi av misstag har ett tryckfel eller ett annat fel i vårt innehåll. Om detta sker, har vi rätten att upphäva din bokning med TravelBird fram till 16:00 följande arbetsdag (för resor i Europa och till Medelhavsländerna) eller före kl. 23.59 på den andra arbetsdagen (för resor till övriga destinationer) efter att bokningen skett. I detta fall kommer vi självklart att återbetala alla kostnader om du inte är nöjd med eventuella ändringar.