Kan jag delbetala ett TravelBird-erbjudande?

Ja, vi gör det ofta möjligt för våra kunder att delbetala i två eller tre omgångar och det framgår i så fall av erbjudandet. Om du är intresserad av att veta om det är möjligt att delbetala på ett erbjudande kan du kolla under “Betalning” på det specifika erbjudandet. Om delbetalning är möjligt kan du välja det i “Bekräfta & betala” under bokningsprocessen där det då ska stå. Efter att en delbetalning är gjord kommer du att få en bekräftelse via email som också talar om den totala summan samt hur mycket som kvarstår att betala och vilket datum pengarna måste vara oss tillhanda.

Vänligen observera att om du väljer att delbetala ditt erbjudande måste alla delar vara gjorda senast sex veckor före resans avgångsdatum; om ditt avresedatum är inom sex veckor från bokningstillfället kommer det inte vara möjligt att delbetala. Vänligen observera att delbetalning kan enbart ske genom länken som har skickats till dig via email och att du inte kan betala genom en vanlig banköverföring.