Kan jag delbetala ett TravelBird-erbjudande?

Ja, vi gör det ofta möjligt för våra kunder att delbetala i två eller tre omgångar och det framgår i så fall av erbjudandet.

Efter att en delbetalning är gjort kommer du att få en bekräftelse via e-post som också talar om den totala summan samt hur mycket som kvarstår att betala och vilket datum pengarna måste vara oss tillhanda.

Vänligen observera att om du väljer att delbetala ditt erbjudande måste alla delar vara gjorda senast sex veckor före resans avgångsdatum; om ditt avresedatum är inom sex veckor från bokningstillfället kommer det inte vara möjligt att delbetala.

Om delbetalning är möjligt för ditt erbjudande kommer du att kunna välja det i Steg 4, ‘Betalning’, under bokningsprocessen.