Hur betalar jag?

Du kan betala online med Klarna, presentkort, Paypal, Mastercard eller Visa. I ditt kontoutdrag anges alltid "TravelBird BV OrderID + ditt referensnummer" eller "TravelBird + referensnummer".

MasterCard and Visa
Om du vill betala med ditt kreditkort/betalkort (MasterCard eller Visa) ber vi dig att fylla i din kortinformation och säkerhetskod. Denna information kommer att behandlas på ett säkert sätt. Därefter dras den totala summan av ditt köp på ditt kreditkort/betalkort. Vi tar inte ut några extra kostnader för kreditkortsbetalningar.

PayPal
Du kan också betala med PayPal. Du kommer att hänvisas till ditt PayPal-konto där vi kommer att be dig att logga in. När du har loggat in på ditt PayPal-konto kan du godkänna betalningen. Du får ett bekräftelsemail från PayPal om du slutfört din betalning.

Trustly
Om du väljer att betala med Trustly, kommer dina vanliga åtkomstkoder att bli ombedda över en säker anslutning till din bank. När du har loggat in kan du välja ett av dina konton i din bank där du vill att beloppet ska dras ifrån. När du har valt ditt konto måste du bara verifiera köpet. Lätt som en plätt!

Presentkort
Du kan också betala med Presentkort hos TravelBird. Fyll i den unika koden på ditt presentkort här: http://travelbird.se/presentkortkod/. Du kan använda denna betalningsmetod på samtliga av våra erbjudanden och beloppet på presentkortet dras automatiskt från beställningen!

Klarna
Genom Klarna erbjuder TravelBird dig möjligheten att betala genom faktura, välj att delbetala eller betala hela summan direkt.