Hur betalar jag?

Du kan betala online via iDeal, MasterCard, Visa eller PayPal. Våra fakturor innehåller alltid information om vilka betalningssystem du kan använda.

iDeal

Om du väljer att betala med iDeal kan du betala direkt från din bank via säker betalning online. Tänk på att du måste ha ett nederländskt bankkort och eventuellt en kortläsare om du väljer detta betalningsalternativ.

MasterCard och Visa

Om du vill betala med kreditkort (MasterCard eller Visa) kommer vi under betalningen att be dig fylla i dina kreditkortsuppgifter och säkerhetskod. Denna information bearbetas online på ett säkert sätt. Resesumman reserveras sedan på ditt kreditkort. Vi debiterar inga extra kostnader för betalning med ett kreditkort.

PayPal

Du kan också välja att betala med PayPal. I så fall skickas du under betalningen vidare till ditt PayPal-konto. Där blir du ombedd att ange dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad kan du godkänna betalningen. När betalningen är genomförd får du en bekräftelse via e-post från PayPal.