Vad är inkluderat/exkluderat i priset?

Priserna på vår hemsida är baserade på de priser och skatter som var kända för oss vid publiceringen av erbjudandet.

Priset som rubriceras i erbjudandet är från-pris och för att se exakt pris för det datum du är intresserad av klicka på ‘Boka nu’-knappen och välj datum.

Vad som är inkluderat i priset står beskrivet i sektionen ‘Erbjudandet inkluderar’ i erbjudandet. I vissa fall finns det en sektion som heter ‘Tillval’ längre ned i erbjudanden, där du ser vilka extra tillval du har möjligt att lägga till vid bokning (till exempel transfer eller check-in bagage).

För att se vad som inte är inkluderat i priset råder vi dig att läsa vad som står listat i sektionen ‘Exkluderat’ i erbjudandet.

Om du redan har bokat en resa och vill se vad som är inkluderat kan du logga på ditt TravelBird-konto och se vad som är inkluderat under “Dina resor”.