Kan jag fylla i min ID-information senare?

Då vi vill göra bokningsprocessen så smidig som möjligt ber vi inte våra resenärer att fylla i all information på en gång. Däremot måste vi ha all nödvändig information tillhanda inom 48 timmar efter att bokningen genomförts och det är också viktigt att informationen som du uppger matchar den information som står på ditt pass.

Då vi vill arrangera flygbiljetter och rum på hotellet så snart som möjligt efter att en bokning genomförsts, förbehåller vi oss rätten att avboka en resa om den nödvändiga informationen inte tillhandahålls inom den utsatta tidsramen.