Kan jag boka en resa för flera datum även om de inte är gröna?

De gröna datumen i kalendern visar tillgängliga ankomstdatum men resterande dagar i erbjudandet är inräknade, så om ditt önskade ankomstdatum är grönt innebär det att det är möjligt för dig att bo där under hela vistelsen.

Om du klickar på ett grönt datum kan du se hur många paket som finns tillgängliga i för just den dagen och de antal dagar som paketet omfattar.