Hur kan jag se det exakta priset för ett erbjudande på en specifik dag?

För att se det exakta priset för ett erbjudande på en specifik dag kan du klicka på den gula  ‘Boka nu’-knappen och sedan på ett grönt datum i kalendern. När du har valt ett datum visas (oftast) val av avreseflygplats, önskad reslängd och rumstyp. Priset som visar är nästan alltid beräknat per person, om det inte står något annat. Det exakta priset visas i bokningsprocessens tredje steg.