Hur vet jag om erbjudandet fortfarande är tillgängligt på det datum jag vill åka?

Klicka på den gula ‘Boka nu’-knappen i erbjudandet för att se kalendern med alla datum som går att boka. Om erbjudandet inkluderar flyg kan du även klicka i den flygplats du vill resa ifrån så syns bara datum med avgång för just den flygplatsen. De gröna datumen går att boka, klicka på dem för att se aktuellt pris och hur många paket som finns tillgängliga för just det datumet. Om datumet inte är grönt går det inte att klicka på eller att oka. Detta kan bero på att de är slutsålda eller så var de aldrig tillgängliga.