Hur mycket baggage kan jag ta med mig?

Du kan alltid ta med dig ett handbagage per person på flyget. I en del erbjudanden ingår även incheckat bagage, och i andra erbjudanden kan du välja till incheckat bagage  i bokningsprocessen.

När incheckat bagage inte är inkluderat kan du se hur mycket det skulle kosta att lägga till vid bagageikonen eller efter att du alt ett datum i kalendern. Kostnaden för incheckat bagage motsvarar flygbolagens egna priser. TravelBird tar inte ut någon extra avgift. Den maximalt tillåtna vikten samt måtten för bagaget står skrivet på de resehandlingar som skickas till dig senast fem dagar före avresa. Om du vill veta dessa vikt- och måttangivelser tidigare kan du besöka flygbolagets hemsida. Vilket flygbolag du reser med står på orderbekräftelsen som skickas till dig efter genomförd betalning.

Om du vill lägga till incheckat bagage efter genomförd bokning kan du i de flesta fall ordna detta själv via flygbolagets hemsida. Dina inloggningsuppgifter är flygets bokningsnummer samt ditt efternamn. Detta står på de resehandlingar som skickas till från TravelBird. Dina resehandlingar finns även under Dina resor på TravelBirds hemsida.