Kommer jag att få en faktura?

Du kommer inte att få en faktura som dokument/bilaga, men du får en betalningsbekräftelse. Om du valt att betal allt på en gång får du en betalningsöversikt i din bokningsbekrästelse. Om du har valt att delbetala får du betalningspåminnelser där du kan se det belopp som är kvar att betala, och när du har slutfört hela betalningen får du en bokningsbekräftelse. Om det behövs kan du använda dessa som bevis på fullföljd betalning. Du kan alltid se din övergripande betalning på TravelBird-konto. Gå in på “Dina resor” och “Betalning”.