Hur kan jag lägga till/ändra e-postadress?

Lägg till ytterligare en e-postadress till ditt TravelBird-konto genom att följa dessa steg:

1. Gå till “inställningar”
  2. Klicka på “skriv in en e-postadress”. Denna länk är precis under din nuvarande e-postadress.
  3. Lägg till en e-postadress och klicka på “lägg till e-postadress”.
  4. Du kommer att få ett verifikationsmail till den nya e-postadressen. Öppna det och följ länken för att verifiera kontot.
  5. Klart!

Om du vill ta bort din nuvarande e-postadress från kontot behöver du följa samma steg. När du har lagt till den nya e-postadressen kan du välja att göra den till din primära adress och sedan radera den gamla genom att markera den och klicka på “Ta bort”. Vänligen notera att du inte kan radera den primära e-postadressen.