Hur kan jag lägga till/ändra e-postadress?

Lägg till ytterligare en e-postadress till ditt TravelBird-konto genom att följa dessa steg:

1. Klicka profil-ikonen som tar dig till inställningarna
  2. Klicka på “ändra e-postadress”. Denna länk är precis under din nuvarande e-postadress
  3. Lägg till en e-postadress, skriv in ditt lösenord och klicka på “lägg till e-postadress”
  4. Skriv in ditt lösenord
  5. Du kommer att få ett verifikationsmail till den nya e-postadressen. Öppna det och följ länken för att verifiera kontot
  6. Klart!

Om du vill ta bort din nuvarande e-postadress från kontot behöver du följa samma steg som ovan.

När du har lagt till den nya e-postadressen:

• Välj den nya e-postadressen och gör den till din primära adress
  • Välj sedan din gamla e-postadress, skriv in ditt lösenord och klicka på “Ta bort”

Vänligen notera att du inte kan radera den primära e-postadressen.