Jag vill få tillgång till min reseinformation via e-postmeddelandet som jag mottagit, men det ber om ett lösenord. Vad gör jag?

När du försöker få tillgång till din reseinformation via e-postmeddelanden som vi skickade till dig kommer du att få frågan om lösenord.

• Om du redan har ett konto anger du lösenordet du valde när du skapade ditt TravelBird-konto.
  • Om du inte har ett konto ännu, omdirigeras du till registreringssidan. Här fylls dina personuppgifter automatiskt in för dig och allt du behöver göra är att välja ett lösenord och klicka på "registrera" för att få tillgång till din reseinformation.

Oroa dig inte! Det här är väldigt enkelt och du kan läsa den här artikeln för support. När du har det här kontot blir din resa ännu enklare eftersom alla dina dokument kommer att vara tillgängliga för dig.