Vad kan jag göra om jag inte vill skapa ett konto?

För att säkert få tillgång till informationen vi har om dig och din resa behöver du skapa ett konto. Detta konto kommer att göra det enklare för dig att få tillgång till all din reseinformation på ett ställe. Men för att se till att endast du kan se denna information behöver du skapa ett konto med ett personligt lösenord. Oroa dig inte, du får inte några oönskade mail eller nyhetsbrev om du inte prenumererar på det manuellt.

Om du behöver hjälp för att skapa ett konto, läs den här artikeln eller kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.