Hur laddar jag ner TravelBird-appen?

Vad kul att du är intresserad av vår app! Det är en bra hjälp både under semestern och för att hitta din nästa resa.

Så här gör du:

1. Följ den här länken för att komma direkt till appen, både för iOS (Apple) och Android.
  2. Klicka på “ladda ner”.
  3. När appen är installerad på din mobil måste du logga in för att kunna se “Dina resor”. För att göra det fyller du i din e-postadress (som du registrerat ditt TravelBird-konto med) och ditt lösenord.
  4. Nu kan du njuta av alla fördelar som kommer med appen som kartor, tillgång till dina resedokument, kommunikation med oss - dessutom fungerar den offline!

Har du inget TravelBird-konto än kan du skapa ett genom att klicka här.