Vad är “Dina resor”?

På TravelBird vill vi göra ditt resande så enkelt och smidigt som möjligt. Funktionen “Dina resor” samlar all information om din bokning (resedokument och bokningsinformation). På så sätt är det enkelt att hålla koll, då du har all information på ett och samma ställe som är lättillgängligt via din dator, surfplatta eller telefon (även när du inte har internetuppkoppling). Du hänvisas ofta till “Dina resor” i kommunikationen med oss eftersom det är där all reseinformation samlas.