Jag har glömt mitt lösenord, hur kan jag byta?

Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt ändra det genom att följa dessa steg:

1. Gå till “glömt/återställ lösenord”.
  2. Fyll i den e-postadress som du använde när du skapade kontot och klicka på “återställ mitt lösenord”.
  3. Kolla din inkorg och skräpkorg efter ett e-post från oss med en länk som heter “återställ lösenord”.
  4. Välj ett nytt lösenord och spara genom att klicka på “återställ lösenord”.

Nu ska du kunna logga in med ditt nya lösenord. Vänligen notera att om du har flera e-postadresser så är det viktigt att du använder den som du registrerade ditt TravelBird-konto med.