Hur checkar jag in med Ryanair?

Checka in online är möjlig tidigast 60 dagar innan din avresa, när du betalat för en platsreservation. Om du väljer att inte reservera plats i förväg kommer du att få en slumpmässi plats på planet och du kan då checka in online från och med:

• Flyg som avgår fram till 12 juni: 4 dagar fram till 2 timmar innan avresa.
  • Flyg som avgår från och med 13 juni: 48 timmar fram till 2 timmar innan avresa.

Du hittar din flyginformation i dina resedokument. Vänligen läs igenom riktlinjerna för incheckning:

1. Gå till www.ryanair.com
  2. Klicka på “check-in” och fyll in följande detaljer:
  3. Ditt flygbokningsnummer
  4. Mailadress: touroperating+referencenumber@travelbird.nl
  5. Klicka: “Ok".
  6. Klicka "checka in”
  7. Välj de passagerare du vill checka in
  8. Välj “bekräfta”
  9. Fyll i pass- eller ID-korts informationen
  10. Välj “Fortsätt”
  11. För din utresa välj på vänster sida, “Random assigned chair” för slumpmässig plats utan extra kostnad, eller välj: “Choose your seat” för att betala för bestämd plats. Välj en av dessa alternativ för ditt returflyg, om det redan är möjligt. Om det inte är möjligt att checka in på ditt returflyg, kan du välja att att checka in vid utan extra kostnad upp till 2 timmar före avresa
  12. Vänligen se till att har du checkat in din utresa och hemresa separat.
  13. Skriv ut dina boardingkort

Viktigt: Ryanair kommer att ta ut en hög avgift om du inte kan visa upp dina utskrivna boardingkort eller mobila boardingkort på flygplatsen.