Hur checkar jag in med Ryanair?

Om din resa inkluderar flyg med Ryanair är det obligatoriskt att checka in online och skriva ut, eller ladda ner boardingkorten, via deras app, till din mobil, både för utresa och hemresa.

Ryanair erbjuder incheckning online mot en extra kostnad i 30 dagar före avresa, och gratis i 4 dagar före avresa. Gratis incheckning online stänger 2 timmar före avgång. Efter det tillkommer en avgift för incheckning.

Du hittar alla detaljer i dina resehandlingar. Nedan ser du steg för steg hur du checkar in på Ryanairs hemsida:

1. Gå till  https://www.ryanair.com/se/sv/
  2. Klicka på “checka in”‘ och fyll i följande information
  3. Ditt flygs bokningsnummer
  4. E-postadress: touroperating+referencenumber@travelbird.dk
  5. Klicka i : “ok"
  6. Klicka i  "checka in nu!"
  7. Fyll i dina ID- eller passuppgifter
  8. Fortsätt med ditt givna säte  eller betala för att ändra till önskad sittplats
  9. Vänligen se till att checkar in separat för både ditt avrese- och hemreseflyg
  10. Skriv ut boardinkorten

Obs! Ryanair kommer att debitera dig en hög avgift om du inte kan visa utskrivna boardingkort eller boardingkort på mobilen på flygplatsen.