Min betalning gick inte igenom, vad ska jag göra?

Att din betalning inte går igenom kan bero på flera orsaker. Först och främst ber vi dig kontrollera att du fyllt i rätt kortuppgifter. Oftast är detta problemet.

Om du är säker på att alla uppgifter är korrekta kan felet bero på något av följande:

• Att det inte finns tillräckligt med pengar på kontot
  • Att du har överskridit din gräns för dagliga/veckoliga utgifter
  • Att kortets giltighetstid har gått ut
  • Att din bank inte tillåter den här typen av internetbetalning

Vänligen kontakta banken om detta är fallet. Om felet inte är orsakat av någon av ovanstående anledningar, vänligen kontakta vår kundtjänst.