Jeg vil gjennomgå den personlige informasjonen TravelBird har fra meg. Hvordan gjør jeg det?

På TravelBird synes vi det er veldig viktig at du kan se på hvilken type personopplysninger vi lagrer. Derfor kan du enkelt eksportere og laste ned personopplysningene vi har knyttet til din e-postadresse.

Følg følgende trinn for hvordan du gjør dette:

• Gå til 'Last ned min informasjon'
  • Fyll inn din e-post og sørg for at du lagrer den unike PIN-koden trygt før du klikker på knappen: 'Be om nedlasting'. Du trenger denne koden senere.
  • En bekreftelses e-post vil bli sendt til e-postadressen din
  • Klikk på knappen 'Bekreft forespørselen min' innen 24 timer i denne e-posten
  • Du vil motta en annen e-post rett etter når dataene er klare til å bli lastet ned
  • Fyll ut din unike PIN-kode fra trinn 2 for å laste ned en zip-fil med din personlige informasjon.

Skulle du trenge hjelp, vennligst kontakt oss.

Du finner mer informasjon om din rett til å gjennomgå personopplysningene vi har fra deg i vår personvernerklæring.