Hvordan sletter jeg mine personopplysninger fra TravelBird?

Vi vil ikke at du skal forlate oss, men vi er her for å hjelpe deg så mye som mulig slik at du kan slette dine personopplysninger.

Vær oppmerksom på at når du sletter dine personopplysninger vil du også bli avmeldt fra vårt nyhetsbrev, og din konto og reisehistorie vil bli slettet. Det betyr at du ikke lenger vil ha tilgang til tidligere informasjon som xxxxx.

Du finner informasjon i våre vilkår for personvern om “retten til å bli glemt”.

Her er stegene du må følge for å slette personopplysningene dine fra TravelBird.

Hvis du har logget inn på din TravelBird konto:

Hvis du ikke er logget inn på din TravelBird konto:

  • Gå til den påfølgende ‘Slett informasjon’  eller til ‘Slett informasjon via ‘innstillinger’ i din TravelBird konto.
  • Skriv inn e-posten din og klikk på “Send bekreftelse”
  • Åpne e-postadressen du mottok i din innboks
  • Bekreft slettingen av dine personopplysninger ved å klikke på linken i denne e-posten
  • Klikk ‘bekreft’

Ta gjerne kontakt dersom du skulle trenge hjelp.

Vi håper på å se deg igjen i fremtiden.

Var denne artikkelen nyttig?

Fremdeles ikke funnet det du leter etter?

Kontakt oss