Hvor kan jeg finne status for refusjonen min?

Dersom du venter på refusjon fra TravelBird, for eksempel hvis du har kansellert din bestilling, kan du se statusen for refusjonen med din TravelBird konto, via Dine Reiser.

Hvis du ennå ikke har en konto, vennligst lag en her, eller les denne artikkelen for mer informasjon.

Så snart forespørselen om refusjon er sendt TravelBird, begynner vi å behandle refusjonen. Det kan ta ca. 14 dager før beløpet er refundert til bankkontoen. Hvis vi ikke kan hente dine bankkontoopplysninger automatisk, kontakter vi deg for å få oppgitt bankkontodetaljer så vi kan behandle refusjonen.

Dine Reiser kan du se 3 forskjellige refusjonsstatuser:

1. Refusjonen din er under behandling
    Vi behandler refusjonen din internt.
  2. Din refusjon var vellykket
    Din refusjon er behandlet, det kan ta opptil 5 arbeidsdager før banken har behandlet refusjonen og den er synlig på bankkontoen din.
  3. Din refusjon er kansellert
    Det er et problem med refusjonen din, vi ber deg om å kontakte oss via e-post (kundeservice@travelbird.no).