Jeg har kanselleringsforsikring, får jeg penger tilbake hvis jeg kansellerer?

Hvis du trenger å avbestille din booking, vennligst merk at kostnader kan forekomme som følger av TravelBirds Vilkår og Betingelser. Det nøyaktige kostnadsbeløpet kan du se på “Dine reiser” i kontoen din.

Hvis kanselleringskostnader forekommer, kan du få dette dekket av din forsikring, avhengig av begrunnelsen for din avbestilling. Hvis du kjøpte kanselleringsforsikring gjennom TravelBirds partner ERV  kan du sjekke.

For å sjekke nøyaktig kanselleringskostnad, gå til “Dine Reiser” og klikk på “Kansellering”. Her vil du se kalkuleringen som er aktuelt for øyeblikket. Hvis du er enig, kan du også avbestille din booking her. Vær oppmerksom på at kostnader kan forandre seg over tid.