Jeg må kansellere min booking og jeg har en avbestillingsforsikring, hvordan gjør jeg det?

Vi er lei oss for at du må kansellere din bestilling.

Hvis du har kanselleringsforsikring, vennligst gjør følgende:

1. Kontakt ditt forsikringsselskap for å undersøke om de kan dekke dine kostnader
  2. Kanseller din bestilling. Kansellering av din bestilling kan gjøres i “Dine Reiser” i din konto. Les instruksjoner her: Kanseller din bestilling.
  3. Krev kostnader tilbake med din kanselleringsforsikring (hvis din kansellering er dekket vil forsikringsselskapet ditt fortelle deg hvordan)

Hvis du har kjøpt din kanselleringsforsikring via TravelBird med vår partner Europeiske Forsikring, kan du kontakte dem her:

Europeiske ERV

Tlf.: +47 21 49 50 00

Epostadresse: skadesenter@europeiske.no

Webside: www.europeiske.no