Kan jeg forandre datoen i min bestilling?

Vi vet at reiseplaner kan endre seg noen ganger. Muligheten for å endre din reisedato avhenger av TravelBird-tilbudet du bestilte.

For noen bestillinger tilbyr vi fleksibiliteten av å endre datoen i bestillingen din, når som helst, hvor det ikke tilkommer en endringsavgift. Du kan se over, tilpasse eller til og med kansellere bestillingen din under “Dine Reiser” i noen få, enkle steg. Endringene dine vil bli bekreftet med en gang og oppdatert i “Dine Reiser”. For å se om muligheten for ‘online datoendring’ er tilgjengelig for din bestilling anbefaler vi deg å følge de neste stegene:

1. Gå til ‘Dine Reiser’ på din TravelBird-konto
  2. Velg bestillingen du ønsker å endre
  3. Klikk på knappen ‘Endre bestilling’ (Hvis du ikke ser denne muligheten, er det ikke mulig enda å gjøre denne endringen online)
  4. Velg å endre datoen
  5. Følg stegene for å bekrefte dine endringer

Vennligst kontakt våre kunderådgivere i tilfelle du ønsker andre endringer eller hvis du trenger hjelp. Vi hjelper deg gjerne.

Merk at det tilkommer en avgift hvis vi gjør navneendringen for deg.
For en bestilling uten fly er endringsavgiften kr 120, og for en bestilling med fly er endringsavgiften kr 325. Avgiften vil dekke våre kostnader i forbindelse med endringen.

Merk også at det er mulig at en ekstra kostnad blir pålagt av vår partner for denne endringen (f.eks navneendringer for flyvningen, leiebil osv).